Ystävänpäivästä on alkanut tulla entistä romanttisempi päivä, jolloin parien tulisi juhlia rakkauttaan. Mutta miten toimivat ne, joilla on salainen rakkaussuhde? Victoria Milanin tekemän kyselyn mukaan suomalaiset kertovat, että tavallisinta on tavata rakastaja jonain muuna päivänä kuin itse Ystävänpäivänä.

VictoriaMilan”24% jäsenistämme aikoo tavata rakastajansa muulloin kuin Ystävänpäivänä. Kyseinen päivä on aikaa, jolloin moni pettäjä riskeeraa kiinnijäämisen” sanoo Sigurd Vedal, Victoria Milanin johtaja.

Samalla käy ilmi, että yli puolet suomalaisista, jotka vastasivat kyselyyn, juhlisi päivää mieluiten sekä kumppaninsa että rakastajansa kanssa. 59% haluaisi juhlia kummankin kanssa kun taas 21% haluaisi olla vain rakastajansa seurassa.

”Jos rakastaa enemmän kuin yhtä henkilöä, silloin haluaa viettää Ystävänpäivää molempien kanssa. Yhteiskunta kuitenkin pakottaa valitsemaan yhden” pohtii Sigurd Vedal.

Tapaatko rakastajaasi Ystävänpäivänä?
Tapaan jonain muuna päivänä 24,8%
Tapaan jonain päivänä sen jälkeen 17,4%
Tapaan myöhään illalla 14,7%
Tapaan aikaisin aamulla 16,5%
Juhlin vain kumppanini kanssa 22,3%
En osaa sanoa 4,3%

Kenen kanssa juhlisit Ystävänpäivää mieluiten?
Rakastajan 21,0%
Vakiintuneen kumppanin 19,8%
Molempien 59,2%

1774 suomalaista Victoria Milanin jäsentä osallistui kyselyyn.

Read More

Joulun aika rasittaa monia parisuhteita – tammikuussa haetaan eniten avioeroja verrattuna muihin kuukausiin. Kaikki eivät kuitenkaan halua päätyä eroon. Tammikuu on nimittäin kiireisin kuukausi myös uskottomuussivusto Victoria Milanissa, jolloin sivustolle rekisteröityy eniten uusia käyttäjiä.

Read More