Kesähelteillä voi tähystellä mukavasti puolipuettuja kroppia. Vaatteiden vähentyessä myös tatuointeja alkaa näkyä, jotka aiemmin piilottelivat pitkien paitojen ja housujen alla

Read More

Kun kevät saapuu, tekee monen pettäjän mieli lähteä muutamaksi päiväksi reissuun salaisen rakkaan kanssa. Uskottomuussivusto Victoria Milan on saanut selville nämä syntiset pääkaupungit ja myös sen, miten pettäjät toimivat sosiaalisessa mediassa peittääkseen jälkensä.

Read More

Ystävänpäivästä on alkanut tulla entistä romanttisempi päivä, jolloin parien tulisi juhlia rakkauttaan. Mutta miten toimivat ne, joilla on salainen rakkaussuhde? Victoria Milanin tekemän kyselyn mukaan suomalaiset kertovat, että tavallisinta on tavata rakastaja jonain muuna päivänä kuin itse Ystävänpäivänä.

Read More

Joulun aika rasittaa monia parisuhteita – tammikuussa haetaan eniten avioeroja verrattuna muihin kuukausiin. Kaikki eivät kuitenkaan halua päätyä eroon. Tammikuu on nimittäin kiireisin kuukausi myös uskottomuussivusto Victoria Milanissa, jolloin sivustolle rekisteröityy eniten uusia käyttäjiä.

Read More